Header One

НАШИЯТ ЕКИП

Участия

Колоездене
70%

Бягане
60%

Триатлон
45%

Клубна карта

Стани част от Greenwayteam

И вземи своята клубна карта с която получаваш страхотни отстъпки в търговските обекти на нашите партньори и преференциални условия за предоставяните от нас дейности.

Кои сме ние

Мисия
Ние от Green Way Team се стремим да утвърдим здравословния начин на живот и да подобрим здравето и физическата дееспособност на хората чрез системна физическа активност, популяризиране на колоезденето, бягането, плуването и триатлона, разширяване знанията и насърчаване интереса на гражданите към тях. Мисията ни е спорта да навлезе като култура и начин на живот на всеки българин. Така полагаме основите на едно по-добро бъдеще за всички.
Цели
Да предложим на нашите членове, клиенти и състезатели всичко необходимо за практикуване на тези спортове, използвайки най-съвременни програми в областта на спорта, да осигурим високо ниво на обслужване и да създадем истинска клубна атмосфера. Да научим децата да обичат природата и играта навън.
Какво предлагаме
Вратите на Green Way Team са отворени за всички привърженици на здравословния начин на живот. Ние се отнасяме с внимание и уважение към всеки -независимо от неговата националност, възраст и социален статус. Ние се стремим да развием по-висока спортна култура в нашето общество. Да заложим стандарти за работа в областта на спорта. Да увеличим мащаба на спортните събития в България.
Нашите услуги
Тренировки по колоездене | Тренировъчни лагери | Споделени тренировки | Велошкола за деца | Online треньор | Изготвяне на тренировъчни програми

Тренировъчна база

Greenway тренира в Orange fitness.